Kvadrat Kebab: нумо познайомимося!

Привіт, ми команда Kvadrat Kebab! Раді, що завітали до нашого сайту та вже готові прийняти ваші замовлення. А поки ти вирішуєш, яку саме замовити їжу з ресторану у Львові, познайоммося трохи ближче.

Хто такі Kvadrat Kebab?

Якщо ти користуєшся доставкою їжі у Львові, мабуть, назва Kvadrat Sushi&Pizza в тебе точно на слуху. Так, це теж наш проєкт, який вже завоював серця та смакові рецептори львів’ян. Але ми вирішили не зупинятися тільки на бестселерах на кшталт піци та суші, адже у світі так багато смачного! Саме тому ми запустили новий стріт-фуд формат, що отримав назву Kvadrat Kebab!

Тепер ти можеш замовити їжу з ресторану у Львові, що надихає східними спеціями, американським духом свободи та поєднує їх з локальними продуктами, адже ми ж знаємо — наше, українське — найсмачніше!

Сьогодні Kvadrat Kebab – це:

  • Авторські та класичні кебаби,
  • Оригінальні бургери,
  • Запашний фалафель,
  • Гарячі снеки в американському стилі.

Та найголовніше — з нами ти точно втамуєш найсильніший голод та отримаєш задоволення від кожного шматочку.

Наша філософія

У своїй роботі ми побудували стійкі принципи, що наразі стали філософією Kvadrat Kebab та  Kvadrat Sushi&Pizza.

  • Готуємо так, щоб ти отримав максимальне задоволення від смаків. Наші смаколики — це завжди задоволення в квадраті, адже ми не робимо щось одне зіркою страви, всі складові смакують бездоганно.
  • В нас — тільки страви з-під ножа. Ніяких завітрених продуктів в холодильнику, ніяких охололих кебабів, тільки найгарячіші, найсвіжіші та найсмачніші страви з доставкою.
  • Швидка доставка їжі по Львову — гарантія щастя для наших клієнтів. Тому в зеленій зоні ми гарантуємо доставляння протягом 39 хвилин, та ні хвилиною довше.
  • Професійні кебаб-майстри — це серце нашої команди. Саме їх вправність, тонке відчуття смаків та трохи креативності у розроблянні рецептів створюють те саме відчуття задоволення в квадраті, яке ми пропонуємо кожному замовнику.
  • Та й загалом — ми працюємо на користь своїх клієнтів, і це втілене як у найвищій якості сервісу, так і в рецептурі кожної страви.

Твоя мама одобрить: чому страви від  Kvadrat Kebab варто замовити

До речі, що по рецептурі? У Kvadrat Kebab ми готуємо те, що точно одобрить твоя мама, твій фітнес-тренер та навіть твій психолог!

  • Зручний формат стріт-фуду допомагає перехопити на ходу чи створити ресторанну подачу — красиво та зручно.
  • Здорові поєднання продуктів — це твоє гарне самопочуття. Ми не використовуємо ті самі одіозні майонезні соуси чи неякісні сири — натомість в нас є смачні йогуртові заправки, свіжа зелень та натуральні сири. А якість м’яса чи морепродуктів — тільки найвища.
  • Смаки — на висоті. Ми робимо смачно, а їжа, як відомо, один з найзручніших та найдієвіших способів підняти настрій, енергійність та рівень любові до життя.

А що крім кебабів? В нас чимало смачних пропозицій!

Як ти можеш здогадатися,  Kvadrat Kebab – це про класику східного стріт-фуду, себто, кебаби, донер чи wraps – як їх тільки не називають. Але це далеко не все, що можна замовити в нашій доставці їжі у Львові. Обирай бургери чи сирні кульки, додавай соус та корисну комбучу до замовлення — та ось вже повноцінний обід на твоєму столі. А як хочеш різноманіття чи чекаєш на компанію гостей, нагадуємо, що в нашому Kvadrat Sushi&Pizza можна замовити до кебабів ще й різноманітні роли, сашимі та справжню італійську піцу з чималим вибором начинок.

Тому залишай наші сайти в закладках, замовляй та насолоджуйся!

Чекаємо на замовлення,

Твоя команда Kvadrat Kebab!